søndag den 22. april 2012

Bidrag til fødselsdagskonkurrence hos SS

Det første LO lavede jeg på SAM for at deltage i LO konkurrence.
De næste to LO er med billeder fra en interrail tur jeg var på i 2006 - tja, det er vel også snart på tide at blive færdig med dem...
Men dem bidrager jeg til SS konkurrencen med. det første er lavet efter en skitse og det andet er med materialer fra october afternoon.KOrtet er med baggrundspapir fra october afternoon og deltager ogsåi konkurrencen.


De næste dage vil jeg så sidde og kigge efter posten - har nemlig bestilt blomster hos wild orchid crafts, og det er jo en kunst at kunne begrnse sig - det kan jeg ikke, så kommer vist ikke til at mangle blomster foreløblig.

Håber i har haft en god weekend derude i blogland :o)

8 kommentarer:

 1. flotte ting du har lavet :) .- og blomster.. pyh ha ... det er SÅ dejligt med nye indkøb af blomster - jeg kan heller ikke begrænse mig :) ...

  Dejlig søndag til dig

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte ting du har lavet :-)

  SvarSlet
 3. Skønne LO'er og kort du har lavet. Det er så dejligt at få blomster fra WOC og du har ret, det er svært at begrænse sig.

  SvarSlet
 4. Rigtig lækre ting du har fået lavet :)

  Fortsat god aften :)

  SvarSlet
 5. Flotte LO´er og et sødt kort.

  SvarSlet
 6. Flotte layouts og kort du har lavet.

  SvarSlet
 7. Super flotte LO'er du har lavet :) og bedre sent end aldrig med dem fra din interrail tur:) fortsat god aften.

  SvarSlet
 8. WAW hvor har du laver nogle smukke ting, det er da helt utrolig at du først har fået lave de LO nu, nej det gas - jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at lave et LO, men er begyndte at samle billeder - har de første 10 LO i hoved, men ved ikke hvornår jeg skal få tid, ha ha.
  ÅHH hvor bliver jeg misundelig, bare det var mig der havde bestilt blomster:)

  SvarSlet