fredag den 23. december 2011

God jul

Ja nu er det en måned siden jeg haar blogget sidst - og uha der er sket meget.
Min kæreste og jeg er flyttet sammen i vores nye lejlighed, bare så skønt. Samtidig fik vi vores nye hund, en genbrugshund på 5 år. De første dage gik bare så godt, Tyson var fra dag 1 meget tryg hos os, og han spadserede lige ind i vores hjerter. Desvære gik det ned af bakke derfra, han var en super lækker hund, men efter en uge bed han min kæreste. Vi har snakket meget med dyrlægen og så videre, som mente at han var blevet stresset af alle de lyde der er i en lejlighed. Han kunne høre naboerne hele tiden, og når man er en gammel hund kan det være rigtig svært. Samtidig begyndte han at trække sig væk fra os fordi han var stresset og blev utryg. For os var det ikke fair at lade som ingenting for det er synd for en hund hvis den ikke har det godt. Så i samråd med dyrlægen valgte vi at få ham aflivet, for han kunne ikke komme tilbage til sin tidligere familie, og at finde en ny ville ifølge dyrlægen blot gøre det værrer. Så desværre havde vi kun fornøjelsen af ham i 1,5 uge. Men fortryger ikke at vi gav ham en 2. chance, for han var virkelig en super lækker hund, og vi nåede da at få nogle dejlige oplevelser med ham. Så der blev tudet igennem her i de dage - ikke sjovt at sige farvel!

Dan anden dag kom der så en dejlig pakker med posten - blomsterne fra den blomsterswao jeg har været med i og se hvor er de skønne:
Så fine de er .. og ih hvor er jeg blevet inspireret, det er den første swap jeg har været med i, men ikke den sidste!
Selvom der har været nok at se til her med flytning, hund og min bacheloropgave er der da blevet tid til lidt julelækkerier, pebernødder, brunkager, havregrynskugler og kokostrøfler - mums.

Bliver lige nødt til at viser denne frem - jeg er nu den lykkelige ejer af en kitchenAid røremaskine, min dejlige kæreste må igemmen de sidste 3 år være blevet træt af at høre på hvor meget jeg havde behov for sådan en - for jeg har lige fået den i julegave, og nej hvor blev jeg glad!

 Det er ikke blevet til meget i det kreative hjørne men lidt har også ret ;o) her er mine til/fra kort:
RIGTIG GOD JUL DERUDE!

4 kommentarer:

 1. Ih, hvor sjovt at gense blomsterne :) oooiii, en lækker køkkenmaskine !!! Tillykke med den ..
  Flotte gavemærker - de skal nok glæde modtagerne :)

  God lillejuleaften :)

  SvarSlet
 2. Det var trist med hunden. Fine blomster og flotte tags. Lækker køkkenmaskine.

  SvarSlet
 3. Dejligt med din kæreste og dig - men trist med hunden. Men flot I gav den chancen.
  Skønne blomster - jeg har foreslået en stempeltryk swap inde på scrapsisters. Har nemlig heller ikke prøvet det før.
  Skøn maskine - sådan en vil jeg også gerne have engang.
  Og flotte til og fra kort.

  SvarSlet
 4. Meget trist med din hund, men i valgte nok den rigtige løsning, det ville være syndt at sende den vidre til et nyt hjem, når først den er overnervøs så bliver det bare værer.
  dejlig rørremaskine og fine tags. juleknus morkaren.

  SvarSlet