fredag den 30. december 2011

Min top 10

Det er ikke blevet til mange kreative projekter for mig på det sidste - og må nok se i øjene at der heller ikke bliver tid til det helt vilde den næste måneds tid. Med mit bachelorprojekt der efterhånden hænger mig langt ud af halsen og mit nye job, som jeg så småt starter op på fra mandag er der nok at se til. Er dog overlykkelig for allerede at have fået job, har kun sendt en ansøgning og været til samtalen, og så fik jeg mit første job som pædagog inden jeg overhovedet er færdiguddannet - så det kunne ikke være bedre!!

Så min top 10 i vilkårlig rækkefølge:

Jeg er endelig kommet igang med at tegne igen - hvilket jeg godt nok nyder - og oven i hatten har jeg solgt et par stykker, det er rigtig sjovt at tagne andre menneskers bedste ven og se at de bliver glade for tegningen!
Ja og paperquilling kom jeg igang med - og venter på at komme videre. Jeg har fundet nogle rigtig flotte projekter på pinterest som jeg gerne vil afprøve når tiden er til det.

 Måske er det ikke tilfældigt at LOerne på denne top 10 alle er fra den samme ferie - for det var en super fed sommer på interrail med min bedste ven of tro støtte... min søster :o)
Dette kort skulle med fordi jeg har lært at lave blomster - denne af genbrugspapir. Og nu er der bare endnu mere inspiration efter jeg deltog i en blomste swap på scrapsisters.dk


Endnu en ny teknik som jeg har kastet mig ud i efter inspiration på SS så dette kort skulle også med
 


Disse tags skal også med fordi jeg endelig på SAM lærte at bruge min distress ink rigtigt !! sto sejr - og nu er de blevet en af mine favorit materialer!!
Et af de julekort jeg lavede med Peters Jul udjlip - elsker den fortælling så derfor er dette med.


Glæder mig til 2012 hvor jeg hlet klart skal være med i en swap eller to, lave en masse LOer - jeg har nemlig fået en canon  mg 5250 og kan selv redigere og printe mine billeder i den størrelse jeg vil have dem :o) SS lover en masse sjov i 2012 og det bliver godt - er jeg sikker på - og i foråret venter SAM med min søster :O)
Og ikke at forglemme er jeg nu den lykkelige ejer af et kreativt rum - dog har min kærestes computer ¨fået en bette plads.. der kommer billeder i det nye år når alt er på plads.

Rigtig godt nytår derude!!!

5 kommentarer:

 1. smukke tegninger !! og dine tags er bare i nogle super skønne farver :D

  SvarSlet
 2. Wauu nogle flotte ting.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 3. SUPER flotte ting du har lavet.
  Godt nytår til dig.

  SvarSlet
 4. Dejlige ting du har lavet - og skønne tegninger du laver

  Godt nytår til dig og dem du holder af..

  Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 5. Dejlige tegninger, du skal tegne så meget som mugligt, for du har talent. godt nytår og knus morkaren.

  SvarSlet