onsdag den 23. november 2011

Julekort og flytning

Ja, det er vist ved at være på tide jeg for blogget. Jeg har de sidste dage fået lavet de julekort som jeg har manglet. Jeg har også fået lavet blomsterne til blomsterswap færdige så de er klar til at blive afsendt. Men nu er alle mine kreative ting og sager også pakket i flyttekasser så de kan blive sendt med kæresten over storebælt. Det er nu en anelse angstprovokernede at skulle undvære det i 14 dage ;o) ..
Vi overtager nemlig en lejlighed i Ringsted den 1 december, jeg glæder mig helt vildt, det bliver skønt at flytte fra 30kvm til 95kvm :o) Sikke meget plads jeg for til at scrappe på! Og vi skal have hund. Vi har besøgt en 6årig labrador blanding, Tyson. Og han spadserede lige ind i vores hjerter! Så han flytter ind hos os den 5. december, hold fast hvor bliver det hyggeligt.
Det bliver super udfordrende at flytte fra fyn og familie og hele vejen til sjælland, jeg er ikke super god til at møde nye mennesker og veninder, så her må jeg nok tage mig lidt sammen, men samtidig bliver det fedt at starte på et nyt kapitel. Fra 1. feb er jeg ikke længere sytuderende og jeg ser virkelig frem til at komme igang med at bruge min uddannelse.

Med hensyn til julekortene, var jeg så heldig at løbe ind i et billigt eksemplar at Peters Jul, jeg elsker den bog! Jeg har brugt nogle af versene og billederne på julekortene.

Jeg har for første gang forsøgt mig med Trifold kort - og ih hvor er de bare sjove!Jeg har haft lidt svært ved at bruge mit BoBunny julepapir - fordi det simpelthen er så fint! Men det lykkedes mig her, meget simple kort, for jeg synes det er synd at klippe for meget i papiret :o)


Endnu et kort med Peters jul

Jeg har også været så heldig at kunne forebygge en katastrofe - min kære mormor var ved at smide en hel bunke knapper ud, heldigvis kom jeg knapperne til undsætning, og de lever nu et dejligt liv hos mig sammen med artsfæller ;o)
Sidst men ikke mindst må jeg lige vise Tyson frem, han komme nok til at optræde på en del LO´er o fremtiden !

Det blev sørme et langt indlæg - håber ikke i faldt i søvn undervejs ;o)

8 kommentarer:

 1. Fine kort du har lavet - godt du fik afværget katastrofen med knapperne:0)

  SvarSlet
 2. Det bliver skønt at kunne pakke det hel ud igen : ) stor beslutning, men det bliver også spændene : )
  Skønne kort , fedt at du nåede at rede alle de knapper : ) Tyson, ser super sød ud, det bliver dejligt at få ham hjem til jer : )

  SvarSlet
 3. Det er da nogle flotte kort du har lavet, og idden med "Peters jul" er genial, min er hel ny så den nænner jeg ikke splitte ad, men finder jeg en brugt, så husker jeg på din ide. dejlig vovse i får, og du skal nok finde ny omgangskreds her ovre på djævleøen er det ikke sådan det hedder i Jylland? tillykke med dine knapper de er guld værd. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Smukke julekort! Jeg er også blevet lidt vild med trifoldcards! :-)

  SvarSlet
 5. Uha jeg kender det med at flytte langt væk fra skønne Fyn og starte forfra meeen det er noget man bliver stærk af. Charmerende vovse, tillykke med ham. Dine julekort er helt fantastiske.

  SvarSlet
 6. Rigtig flotte kort.Godt du fik reddet knapperne!

  SvarSlet
 7. Spændende med den nye bolig og hund.
  Super fine kort du fik lavet, og hvor var det dejligt, at du nåede det.

  SvarSlet
 8. Hvor har du lavet mange flotte kort, de er vild flotte. pøj pøj med flytningen.
  Hvor er det bare en skøn hund, bliver hel misundelig ;)

  KH Jette

  SvarSlet