onsdag den 29. februar 2012

Tilbage igen

Der er været fuld knald på mit liv den sidste tid, men nu begynder overskudet stillle og roligt at vinde over trætheden igen.
Jeg blev færdiguddannet den 27 januar, med et 12 tal, fantastisk afslutnign på et langt bachelorforløb. Så nu kan jeg kalde mig pædagog. Jeg var jo så heldig at få job allerede inden jeg var færdig med skolen og jeg er i fuld gang nu. Jeg har fået skønne kollegaer og er bare rigtig glad for at være der. Jeg blev ansat på 24 timer i ugen, og tænkte at jeg som nyuddannet i en fremmed by hellere måtte sige ja tak. Og det var godt at jeg gjorde det, for fra i morgen er ejg kommet på fuld tid, så det tager jeg som en kompliment :o).

Selvom der har været nok at se til med mit nye voksenliv har ejg fået lavet lidt kreativt. Et minialbum over min dimission, lidt kort og en tavle til mit krearum. Her vil jeg vise lidt billeder fra mit album, resten kommer senere.:








 Et fødselsdagskort
 Min nye tavle - til ideer og mine ting
Fik dette fine kort fra min skønne søster - man bliver så glad :o)


Det blev et langt indlæg - vil vise resten af albummet en af de kommende dage

5 kommentarer:

  1. Stort tillykke med uddannelsen. Flot album.

    SvarSlet
  2. Et stort tillykke med det flotte 12 tal. Ski.. godt gået. Super flot album med mange dejlige minder.

    SvarSlet
  3. Tillykke med eksamen og sikke et dejlig album du har lavet til minde om dagen.

    SvarSlet
  4. tillykke med eksamen og super flot album

    SvarSlet
  5. Hej Camilla

    Først stort tillykke med superkarkter, waw. Og så tillykke med det nye job - så kan man jo ikke ønske sig mere inde for dette område:)

    Super flot album, rigtig mange flotte detaljer og så nogle skønne farver:)Dejligt med sådan et album, man kan tage frem, så kan man da kun blive i godt hummør:)

    fint kort og tavle:)
    PS: så fik jeg også svar på hvordan det gik til din eksamen:)
    knus Jette

    SvarSlet