tirsdag den 24. januar 2012

Om lidt bliver jeg pædagog

I morgen skal jeg til bacheloreksamen - og når alt forhåbentlig er gået efter planen bliver jeg pædagog onsdag kl 1345 :o) .. ih hvor jeg glæder mig.
Jeg glæder mig vanvittigt meget til de fritid der forhåbentlig kommer, til at kunne fokusere 100% på mit nye job og til ikke længere at skulle flytte rundt på en masse faglitteratur. Men dette holder sikker kun de næste par måneder for så kommer jeg til at savne at studere. Ikke mindst pga. min helt fantastiske studiegruppe - vi blev sat sammen på den 1 skoledag og har være det lige siden. Vi har haft det så enormt sjovt samtidig med at vi har abrejdet super godt sammen. Og derfor skal disse to tøser have et kort og en lille gave i morgen. Kortene er her:

Største delen af de materialer jeg har brugt er fra october afternoon .. uh jeg elsker deres ting. Jeg købte en santa sack fra dem inden jul og er først kommet rigtig igang med det nu. Lige et par nærfotos:Og Ja .. så har jeg deltage i en stempelswap på scrapsisters - skønt med noget nyt at lege med, tror ikke alle motiverne kan ses på billedet for der er så mange:

Tusind tak fordi i kiggede med :o)

8 kommentarer:

 1. Hej Camilla. Tillykke med den snarlige uddannelse.
  Flotte kort.
  Hvordan får du lagt en blogcandy ude i siden af din blog.
  Jeg forsøgte mig med at lave en html ligesom da jeg lavgde "jeg elsker scrapbooking & scrapsisters" blink op - men billedet kommer til at fylde hele siden...

  SvarSlet
  Svar
  1. Lykkedes - skulle jo bare vælge billede i stedet for ;-)

   Slet
 2. Flotte kort med lækre papirer!

  SvarSlet
 3. Og forresten dejligt du synes om stempelswappen - jeg synes også det var sjovt at afholde den - bliver nok ikke sidste gang - kører diecut swap nu :-)

  SvarSlet
 4. Spændene farverige kort :)
  Forhåbentligt tillykke imorgen :)
  Det en helt speciel følelse at blive
  færdig med skolebøgerne og kunne komme ud og
  arbejde med det man har kæmpet for....

  SvarSlet
 5. Hej Camilla

  Velkommen til vores fødselsdagsklub:)

  Det bliver hyggelig at følge dig:)
  Flot kort, skønne farve og rigtig mange fine detaljer:)
  Skal lige hører, bestod du?

  Mange hilsner fra Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja det gjorde jeg - og er i fuld gang på mit nye job, absolut skønt :o)

   Camilla

   Slet
 6. Jeg ved godt jeg har været følger fra min gamle blog, men nu er jeg det også fra min nye. Det er ikke muligt at skifte mail, så jeg lavede en ny blog - havde brugt min mands og min fælles mail, troede ikke jeg skulle bruge bloggen så meget:)

  SvarSlet